Read First

Q: How do I view the files that are in parts? A: OK, some files on this site are split into parts. Read the post carefully to see if the part files were split by using hjsplit. If so, you will need to download hjsplit, and use the joiner option to combine the files. Make sure that you download all parts first (do not rename them). Place them into the same folder. Open hjsplit. Choose the "JOIN" option. In the input area locate the .001 file. Once you have located and selected the .001 file, you can start to join the file. Hjsplit should automatically detect the .00X files in the folder. You will now see a new file in the folder. This new file will not have a .001 extension, but a media extension such as .avi, .rmvb, .mp4 etc. This is the media file you need to play.

Monday, November 24, 2008

A very special love (Philipine movie)






citer ni tentang seorg permpuan, Laida yang meminati seorg lelaki yg bernama, Miggy.
Miggy ni dikatakan handsome, kaya pulak tu. Laida memang minat sgt kat laki ni smpaikan dinding bilik tidur dia, ditampal dengan gambar Miggy ni, yang diambil dari majalah. miggy ni berasal dari keluarga yang kaya dan kisah keluarganya selalu keluar di majalah2.

pada satu hari ni, dia berpeluang hadiri interview di syarikat miggy ni. disebabkan kebetulan pada hari yang sama tu, miggy baru sahaja menghalau pekerja2 nya, jadi laida terus diambil bekerja tanpa disoal. agaknya dah rezeki dan jodoh kot.

miggy ni seorg yang panas baran dan selalu mengherdik pekerja2 nya. laida pun terkena jgk. laida ni lain ckit, dia berani mengutarakn pendapatnya. satu hari tu miggy marah laida dgn teruk, shggkan laida lagsung tdk tegur miggy seperti biasa. sejak tu la, bibik2 percintaan dh bmula.

citer seronok sgt, sbb laida tu seorg yg ceria, kelakar. sedih pun ade jgk, dah namanye cerita, takkan asyik nk heppi je kan...memg citer dari phipine yg terbest la yg pernah aku tgk.

0 comments:


Custom Search

About This Blog

Sinopsis drama-drama jepun, korea, filem-filem korea, lagu-lagu jepun, anime, video, serta lirik, wallpaper, dan boleh download lagu/video.

Recent Posts

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP