Read First

Q: How do I view the files that are in parts? A: OK, some files on this site are split into parts. Read the post carefully to see if the part files were split by using hjsplit. If so, you will need to download hjsplit, and use the joiner option to combine the files. Make sure that you download all parts first (do not rename them). Place them into the same folder. Open hjsplit. Choose the "JOIN" option. In the input area locate the .001 file. Once you have located and selected the .001 file, you can start to join the file. Hjsplit should automatically detect the .00X files in the folder. You will now see a new file in the folder. This new file will not have a .001 extension, but a media extension such as .avi, .rmvb, .mp4 etc. This is the media file you need to play.

Sunday, November 23, 2008

Hano yori dango season1





satu lg kisah percintaan. kisahnye mengenai 4 org sekawan yg mengelar diri mereka f4. mereka ni bsekolah di skolh yg mmg berprestij tggi, kat situ pelajar2 semuanye terdiri drpda anak-anak org kaya, milionaire dan bilionaire la. kalo pergi ke sekolah pun, siap dengn kereta mewah, mercedes la, ntah apa jenis kereta mewah yg aku x brpe nk tau jnsnye.




cuma ade seorang pelajar yg hanya berasal dari keluarga yg biasa yg bernama makino tsukushi. dia kurang menonjolkn diri kat sekolah tu, mybe tak mahu menimbulkn masalah kot. f4 ni, mmg sgt famous shinggakn pelajar2 lain mjdikan mereka sbg idola. tp f4 ni yg tak brpe nk bestnya, suka membuli pelajar yg mereka tak suka terutmanye ketuanya,damyouji tsukasa(jun matsumoto).



pada satu hari, kwn makino terlaggar damyouji, apalagi damyouji hmpir2 buli dan pukul kwn makino. makino yg terlihat kjadian tu, tdk tahan akhrnye membela kawan dia. ketika damyouji tak smpat nk pukul makino ni, makino terlebih dulu pukul damyouji dgn sepakan makino tu smp terjatuh damyouji. shggkan damyouji terkejut sbb tak pernah org yg berani buat cmtu. tp keesokan arinya, makino terima kad merah(bermakna proses buli akan berlaku). mulai haritu, makino asyik kena buli ngn student2 lain.

citer ni mmg best, wpun mula2 tu damyouji layan makino dgn buruk, tp lama-kelamaan dia jatuh hati pd makino ni. tp halangannya, mak damyouji tak brpe suka pada makino ni sbb x setaraf. citer ni kelakar sgt terutamnye damyouji ni yg lagak cool.



















Download Episodes

Eps 01: http://www.megaupload.com/?d=BKJTZ33L
Eps 02: http://www.megaupload.com/?d=EGE8PZLQ
Eps 03: http://www.megaupload.com/?d=VRCDFULF
Eps 04: http://www.megaupload.com/?d=X1W7TSE6
Eps 05: http://www.megaupload.com/?d=3RG5826T
Eps 06: http://www.megaupload.com/?d=AD8Q5J0X
Eps 07: http://www.megaupload.com/?d=J4KVOF79
Eps 08: http://www.megaupload.com/?d=INON7LC0
Eps 09 (End): http://www.megaupload.com/?d=JMOP5CGY

Download Torrent

01 02 03 04 05 06 07 08 09

0 comments:


Custom Search

About This Blog

Sinopsis drama-drama jepun, korea, filem-filem korea, lagu-lagu jepun, anime, video, serta lirik, wallpaper, dan boleh download lagu/video.

Recent Posts

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP