Read First

Q: How do I view the files that are in parts? A: OK, some files on this site are split into parts. Read the post carefully to see if the part files were split by using hjsplit. If so, you will need to download hjsplit, and use the joiner option to combine the files. Make sure that you download all parts first (do not rename them). Place them into the same folder. Open hjsplit. Choose the "JOIN" option. In the input area locate the .001 file. Once you have located and selected the .001 file, you can start to join the file. Hjsplit should automatically detect the .00X files in the folder. You will now see a new file in the folder. This new file will not have a .001 extension, but a media extension such as .avi, .rmvb, .mp4 etc. This is the media file you need to play.

Sunday, November 23, 2008

absolute boyfriend




aku tgk layan citer bberapa bulan yang lalu. citer ni memang best sangat...banyak part yang kelakar, especially gelagat Riko dan Night. kisahnya mengenai Riko yang baru sahaja kecewa ngan percintaannya yg baru je nak berputik. Satu hari, seseorg dari company(apa ntah namanye), beri tawaran yang menarik riko, iaitu mempunyai boyriend idaman. Riko hanya bersetuju dengan tawaran tu tnpa mngetahui sebnrnye boyfriend idaman tu,sbnrnye sebuah robot yng bernama tenjo night.



yg menariknye psl robot ni, dia ade perasaan cm manusia biase, ada perasaan jeles.
night tu treat Riko, ye la sbgai seorg girlfriend yg plg istimewa, beri layanan yg romntik. tp riko tdk boleh terima, sbb night hanyalah sebuah robot..tp lama kelamaan riko smakin syg pada Night...but in the same time, bos riko juga mnyimpan perasaan pada riko. Akhir sekali, ending nye mmg menyayat hati. Aku suka sgt citer ni..romantik, kelakar, sedih, semuanye ade.






ini lagu tema dan sedikit sedutan dari drama absolute boyfriend.




Download (Contributed by
wawa_usagi)
Format : avi
Audio : Japanese
Subtitle : English (Hardsub)



ep 01
part 1 http://www.megaupload.com/?d=UG56R8ES
part 2 http://www.megaupload.com/?d=0UJ51OSQ

ep02 http://www.megaupload.com/?d=Y83DSAAQ
ep03 http://www.megaupload.com/?d=ZZF744CS
ep04 http://www.megaupload.com/?d=36EFJWFX
ep05 http://www.megaupload.com/?d=TRPKLDFE
ep06 http://www.megaupload.com/?d=1V361LQE
ep07 http://www.megaupload.com/?d=5Q45OH2Z
ep08 http://www.megaupload.com/?d=SNQLN0BK
ep09 http://www.megaupload.com/?d=PA29GBX5
ep10 http://www.megaupload.com/?d=W51EBLBF
ep11 http://www.megaupload.com/?d=HZQN3K0V




Download Torrent

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11
2009 SP: SD HD

0 comments:


Custom Search

About This Blog

Sinopsis drama-drama jepun, korea, filem-filem korea, lagu-lagu jepun, anime, video, serta lirik, wallpaper, dan boleh download lagu/video.

Recent Posts

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP