Read First

Q: How do I view the files that are in parts? A: OK, some files on this site are split into parts. Read the post carefully to see if the part files were split by using hjsplit. If so, you will need to download hjsplit, and use the joiner option to combine the files. Make sure that you download all parts first (do not rename them). Place them into the same folder. Open hjsplit. Choose the "JOIN" option. In the input area locate the .001 file. Once you have located and selected the .001 file, you can start to join the file. Hjsplit should automatically detect the .00X files in the folder. You will now see a new file in the folder. This new file will not have a .001 extension, but a media extension such as .avi, .rmvb, .mp4 etc. This is the media file you need to play.

Sunday, November 23, 2008

Tatta hitotsu no koi





ini salah sebuah love story yang aku suka. Jepun jarang buat citer2 love story ni...kalo adapun masa zaman2 90 an dulu mmg banyak.

Kisah ni mengenai kisah percintaan antara 2 darjat la, antara hiroto dan nao. hiroto berasal dari keluarga yang miskin, mempunyai sebuah kilang yang hnya ade 2 org pekerja yang ditinggalkn oleh ayahnya yg mmbunuh diri, ade seorg adik yang ade asma( x slp la) dan seorg mak yg bekerja sbga GRO ( kalo kt jepun tu, tak tau pggil nye apa)..bg menampung keluarga. manakala nao pulak berasal dr keluarga yg kaya yg mempunyai company brg kemas, seorg abg, emak dan ayah, yg msing sgt2 syg pada nao.

wpun megetahui hiroto ni serba kekurangan, nao tdk kisah. kshnye sgt romntik. aku plg suka part bila nao ngn hiroti ni berkomunikasi dgn cahaya. rumah diorg tdk jauh la jauh sgt, nao mgygkan benda oren( hadiah dr hiroto ketika mereka pergi ke pesta) manakala hiroto pula mmbalsnye dgn mgunakn torchlight. kisah mereka byk dugaannya.
sgt romntik, smpaikan aku pun berangan2. watak hiroto dipegang oleh kamenashi kazuya, atau lebih dikenali sbg kame. dia ni mmg salah seorg actor jepun kesukaan aku.

Download (Contributed by wawa_usagi)


Episode : 10
Format : avi
Audio : Japanese
Subtitle : English (Hardsub)
Sub Group : hello fansubs

ep01 http://www.megaupload.com/?d=KG6B2MRZ
ep02 http://www.megaupload.com/?d=9XKC2XUN
ep03 http://www.megaupload.com/?d=0CW3IUAJ
ep04 http://www.megaupload.com/?d=FFIN9A5H
ep05 http://www.megaupload.com/?d=3Z0530I4
ep06 http://www.megaupload.com/?d=LUVMR2JB
ep07 http://www.megaupload.com/?d=S365H6OL
ep08 http://www.megaupload.com/?d=LLGRCBNP
ep09 http://www.megaupload.com/?d=3F5LZA9Z
ep10 http://www.megaupload.com/?d=L383W60D

0 comments:


Custom Search

About This Blog

Sinopsis drama-drama jepun, korea, filem-filem korea, lagu-lagu jepun, anime, video, serta lirik, wallpaper, dan boleh download lagu/video.

Recent Posts

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP