Read First

Q: How do I view the files that are in parts? A: OK, some files on this site are split into parts. Read the post carefully to see if the part files were split by using hjsplit. If so, you will need to download hjsplit, and use the joiner option to combine the files. Make sure that you download all parts first (do not rename them). Place them into the same folder. Open hjsplit. Choose the "JOIN" option. In the input area locate the .001 file. Once you have located and selected the .001 file, you can start to join the file. Hjsplit should automatically detect the .00X files in the folder. You will now see a new file in the folder. This new file will not have a .001 extension, but a media extension such as .avi, .rmvb, .mp4 etc. This is the media file you need to play.

Sunday, November 23, 2008

nobuta wo produce






nobuta wo produce, berkisar di high school. dilakonkan oleh kamenashi kazuya(kame), yamashita tomohisa(yamapi), dan Maki. shuji( dilakonkn olh kame) merupakan seorang pelajar yg famous. kat sekolah, diberitahu bhw kelas kame ni akan terima seorg pelajr baru yg bnama nobuko. tp dia terkejut bila tahu bhw peljar tersebut adlh seseorg yg dia pernah jmpa bbrpe ari lalu, dgn dgn satu tmpt yg dia slalu sggh. ketika first time jmpa tu, dia igtkan nobuko tu hantu, ye la rupanye cm hantu, smpaikan shuji ni lari dgn lintg punkang.





di sekolah ni, nobuko mula dibuli oleh pelajar2 lain, sbb dia agak pelik berbnding denagn org lain. keadaan nobuko tu mula mdpt simpati shuji dan akira( dpgg oleh yamapi) dan mula plan untk mmbantu nobuka ni, nama plan tu ialah nobuta wo produce. plan ni ialah mnjadikan nobuko terkenal dan mula dhargai oleh pljr2 lain.



erm cerita ni sgt best dan kelakar, aku suka sgt watak akira yg mcm tak berape nk betul ckit, yg suka kaco shuji tu. bila aku mula layan cerita ni, best sgt tgk diorg bertiga tu...lama2 diorg diorg mula jd kawan baik wpun mula2 tu x brape nk ngam.


video





Get this on your phone | Make your own free ringtones



Download ( Click Here )

0 comments:


Custom Search

About This Blog

Sinopsis drama-drama jepun, korea, filem-filem korea, lagu-lagu jepun, anime, video, serta lirik, wallpaper, dan boleh download lagu/video.

Recent Posts

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP