Read First

Q: How do I view the files that are in parts? A: OK, some files on this site are split into parts. Read the post carefully to see if the part files were split by using hjsplit. If so, you will need to download hjsplit, and use the joiner option to combine the files. Make sure that you download all parts first (do not rename them). Place them into the same folder. Open hjsplit. Choose the "JOIN" option. In the input area locate the .001 file. Once you have located and selected the .001 file, you can start to join the file. Hjsplit should automatically detect the .00X files in the folder. You will now see a new file in the folder. This new file will not have a .001 extension, but a media extension such as .avi, .rmvb, .mp4 etc. This is the media file you need to play.

Monday, November 24, 2008

Hano yori dango 2



ini pulak hana yori dango season 2. dia smbungn dari season 1. ketika season 1, damyouji pergi ke us untk smbg bljar. sblm ke us, percintaanya dgn makino mdapt restu ibunya.

namun bg season 2, selps damyouji btolak ke us, setiap hari damyouji akan call makino ni, namun lama kelamaan, spls 6 bln( xclp), damyouji lagsung tdk contct makino lagi. makino mula riso dan ke us untuk mncari damyouji. tapi bila ke us, dan telah jmpa damyouji scara tak sngaja, damyouji blagak seolah2 tiada apa2 antara mereka.



makino pulg smula ke jepun. dan tdk lama lps tu, damyouji plg ke jepun untk bertunang dgn anak ahli perniagaan. rui yg lihat makino dan damyouji mula dingin, rui mula ambil berat akan makino. damyouji yg perasan akan hal ni, mula jeles dan cuba tackle smula makino.

kisah ni sgt menarik, sbb bgaimana damyouji jeles akan rui dan mcm2 dia buat untuk mnmbat smula ati makino.



part yg kelakar, damyouji sggup berpindah ke apartment makino dudk skng ni( tpksa pdh sbb ibu bapa dia htg keliling pgg) secra senyap2. banyak part yg kelakar citer ni, sedih pun ade ketika damyouji ngn makino tpaksa berpisah dsbbkan kehendak ibu damyouji.



Download



Download Torrent

01v2 02 03 04 05 06 07 08 09 10
11

0 comments:


Custom Search

About This Blog

Sinopsis drama-drama jepun, korea, filem-filem korea, lagu-lagu jepun, anime, video, serta lirik, wallpaper, dan boleh download lagu/video.

Recent Posts

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP