Read First

Q: How do I view the files that are in parts? A: OK, some files on this site are split into parts. Read the post carefully to see if the part files were split by using hjsplit. If so, you will need to download hjsplit, and use the joiner option to combine the files. Make sure that you download all parts first (do not rename them). Place them into the same folder. Open hjsplit. Choose the "JOIN" option. In the input area locate the .001 file. Once you have located and selected the .001 file, you can start to join the file. Hjsplit should automatically detect the .00X files in the folder. You will now see a new file in the folder. This new file will not have a .001 extension, but a media extension such as .avi, .rmvb, .mp4 etc. This is the media file you need to play.

Monday, November 24, 2008

itazura na kiss (Anime)




ni salah satu anime yg aku suka. kisah ni ttg kotoko yg telah lama jatuh hati pada naoki sejak hari pertama naoki dtg ke sekolah, time tu naoki di ats pentas perkenlkn diri. ketika kotoko meluahkan perasaannya pada naoki, naoki telah mnolaknye mentah2.

pada satu hari, umah kotoko dan ayhnye telah runtuh, ayahnye telah ajak kotoko utk menumpang di umah kwan baik ayahnye. tanpa disangka, anak kwn baik ayahnye merupakan ayah kpd naoki. ketika tu la, mula byk adegan2 yg kelakar. naoki asyik layan kotoko dgn buruk, al maklumlah naoki seorg yg genius dan handsome lak tu, manakala kotoko lak kurang pandai bab akademik ni, x pndai buat kerja umah dan juga seorg yg cuai.

kotoko ni ada jugak peminat, kwn sekelas dia tp kotoko tak pernh terima laki tu. bgaimanapun cam kotoko jgk, laki yg suka kt dia ni tak pernah putus asa. kotoko dan ayahnya mmg lama menumpang dirumh naoki ni, dari high school smpai la dh msuk universiti. sbbnye, emak naoki ni sgt suka kn anak permpuan(dia hnye ade 2 org ank laki), dia xnk kotoko pdh dari umah dia ni. malah emak naoki ni berusaha untuk jdhkan naoki dgn kotoko. namun perasaan si naoki ni sush di agak..




citer ni mmg best2 sgt, kelakar...bila tgk citer ni, rase taknak ade ending. sedih nye bila cerita ni habis.








Episode 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25


0 comments:


Custom Search

About This Blog

Sinopsis drama-drama jepun, korea, filem-filem korea, lagu-lagu jepun, anime, video, serta lirik, wallpaper, dan boleh download lagu/video.

Recent Posts

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP